DE WAARDMEESTER KOMT OP EEN SUPERFIJNE PLEK

De Waardmeester ligt tussen het park en de Oostdijk in de wijk De Draai. Een superfijne plek om te wonen, dicht bij de uitvalswegen, ’t Waarderhout en op maar een paar minuten fietsen naar Winkelcentrum Middenwaard. Vlak bij De Draai ligt ook winkelcentrum Centrumwaard, sportpark De Kabel, tennispark Oostertocht, zwembad De Waardergolf en de sportparken van KSV en De Vork.

Heeft u kinderen? Hier is het fantastisch opgroeien. Uw kinderen kunnen in de wijk of in de buurt naar de basisschool. Er zijn volop sporten speelmogelijkheden. Onze tip! Bezoek op een vrije middag eens Boerderij De Bongelaar. Op het parkeerterrein is er meer dan genoeg ruimte en via een prachtig parkje loopt u richting de ingang. De kinderboerderij is ruim opgezet, van pony’s tot konijnen, geitjes en varkens, u vindt hier alles wat u zoekt.

Zwembad de Waardergolf
In Zwembad de Waardergolf is altijd voor iedereen wat leuks te doen. Van discozwemmen tot een zwem4daagse en van zwemlessen tot groepslessen voor trimzwemmen, aquajoggen en aquabootcamp. Bekijk de website en de agenda en ontdek wat er allemaal mogelijk is voor jong en ouder. En goed nieuws; het zwembad ligt maar op een paar minuten fietsafstand van De Waardmeester.

Op ontdekkingstocht in de buurt
In De Draai is een prachtig park aangelegd. Het Oosterpark is een geweldige plek om te wandelen, fietsen, skaten en spelen. Als u zin heeft, kunt u genieten van een heerlijke kop thee en een verrukkelijk taartje bij Theehuis Het Erf, waar mensen met een verstandelijke beperking dagbesteding vinden. Dit activiteitencentrum heeft niet alleen een theehuis, maar ook een kweekkas, kinderboerderij en beleeftuin. Iets verderop ligt ‘t Waarderhout. In ‘t Waarderhout bevindt zich een speelbos. Via allerlei avontuurlijke paadjes komen de kids op een andere speelplek. Soms moet je zelfs over water. In ‘t Speelbos kun je met water spelen, klimmen, verstoppertje spelen en heen en weer zoeven met de kabelbaan.

Middenwaard
Middenwaard is een groot winkelcentrum dat – ontzettend fijn – grotendeels overdekt is. Hier vindt u wel 150 winkels met een uitgebreid assortiment aan elektronica en media, huishoudelijke artikelen, mode en accessoires, persoonlijke verzorging en cadeautjes. Zowel landelijk bekende ketens als lokale ondernemers wisselen elkaar af, waardoor u hier alles kunt vinden wat je nodig hebt. En dat is nog niet alles! Er zijn diverse supermarkten en speciaalzaken, een apotheek

en zelfs een bibliotheek. Bovendien is er een rijk aanbod aan horecagelegenheden. Van een smakelijk frietje en een uitgebreide lunch tot een gezellig diner, in Middenwaard kunt u genieten van allerlei culinaire opties. Onze tip? Breng een bezoek aan Cool kunst en cultuur, gevestigd in het winkelcentrum. En als u zin heeft in een film, Vue ligt direct naast Cool kunst en theater. Zo kunt u altijd een filmpje meepakken.

Horecaboulevard
Stelt u zich eens voor: het is een prachtige zomerdag en u heeft zin in een lekker hapje eten buiten de deur. Stap dan even op de fiets naar de horecaboulevard ter hoogte van Kwarts. Hier vindt u een aantal goede, gezellige restaurants met een terras aan het water of met uitzicht op het water.

Park en strand van Luna
Park van Luna is een prachtig gebied met weelderige bossen (Huygendijkbos), uitgestrekte weiden en overvloed aan water. Er is zelfs een strand, waardoor het gebied je het gevoel geeft alsof je op vakantie bent, maar dan gewoon in je eigen stad. In Park van Luna kunt u genieten van activiteiten zoals kanovaren, roeien, surfen, zwemmen, zonnebaden en zelfs waterskiën. Voor de fietsliefhebbers is er een speciale mountainbikeroute met een uitdagend parcours, en er zijn ook prachtige fietspaden die deel uitmaken van het regionale fietsknooppuntennetwerk. Daarnaast worden er regelmatig leuke en sportieve evenementen georganiseerd in het Park van Luna, waardoor er altijd iets te beleven valt. Kom en laat u betoveren door de veelzijdigheid van dit prachtige park!

En hoe lang is het rijden of fietsen vanaf De Waardmeester?
Mocht u straks in De Waardmeester wonen, dan is goed om te weten dat al deze leuke plekken snel bereikbaar zijn. U vindt De Waardmeester in de wijk De Draai langs de Oostdijk ter hoogte van de Jan Glijnisweg.

• Oosterpark is 1 minuut lopen
•  Supermarkt is 2 minuten fietsen
• Zwembad de Waardergolf is 5 minuten fietsen
• Park en strand van Luna 19 minuten fietsen
• Winkelcentrum Middenwaard 8 minuten fietsen
• Horeca boulevard 11 minuten fietsen
• ’t Waarderhout is 8 minuten fietsen